EN GOD BYGGEOPLEVELSE…Fra start til slut

Få opfyldt jeres boligdrømme med individuelt tilpassede byggerier – Vedbyg har i over 25 år tegnet og opført individuelt tilpassede ­byggerier til danske boligejere. Carporte, garager, anneks- og tilbygninger i sibirisk lærketræ er vores speciale, men naturligvis benyttes også andre byggematerialer.

Kvalitet i både materialevalg og gennem hele byggeprocessen er vores varemærke. Vi ønsker ikke at gå på kompromis men er din samarbejdspartner fra idé til det færdige resultat. Det gælder uanset, om du vælger Vedbyg til at stå for hovedentreprisen, eller du ønsker selv at opføre projektet evt. med egne håndværkere. Vi er altid klar til at supportere dig, hvis du har spørgsmål eller udfordringer med byggeriet. Vi er først i mål, når det færdige resultat står klar. Det sikrer dig en god byggeoplevelse.

Vedbyg er placeret centralt i Danmark med hele landet som vores arbejdsplads.

Vi kommer – som den bedste indgangsvinkel – gerne på besøg i dit hjem og snakker om behov og muligheder. Som erfaren byggevirksomhed rådgiver vi dig og laver gerne tegninger på den optimale løsning for dig.

Giv os et kald – vi er aldrig langt væk …

Klik her og se et udvalg af vores referencer og bliv inspireret

Få et uforpligtende skitseforslag

Sådan ser er typisk byggeforløb ud hos Vedbyg

Indledende møde

Indledende møde hos dig. Ideer, ønsker og behov drøftes. Vi laver optegnelser over eksisterende miljø, som det nye byggeri skal passe ind i, og drøfter mulighederne. Mødet er naturligvis uforpligtende.

Skitseforslag og tilbud

Du får en fast pris på opgaven.

Anmeldelse til myndigheder

Vi udarbejder tegninger og udfylder anmeldelsespapirer til diverse myndigheder (inkluderet i prisen).

Byggetegninger

Bygetegninger til enten selvbyg eller totalenterprise.

Byggearbejdet udføres

Det færdige byggeri overdrages