Garage og gildesal

Denne store afvalmede garage er…

Denne store afvalmede garage er fuldt isoleret og beklædt indvendigt, og bygningen benyttes såvel til bilen som til værksted og hobbyrum, samt til gildesal ved særlige lejligheder. Tagopbygningen tilsvarende boligens og er belagt med teglrøde vinge-cement-tagsten, rygning inkl. valmklokker og grat-startsten.

I front er der monteret isoleret automatisk ledhejseport, og mod boligen er der vindue og hvidmalet facadedør.
Opført i Midtjylland.

Hos Vedbyg fandt vi det, vi havde ledt længe efter på Internettet. En garage i træ med valmet tag, så den kunne passe bedst muligt sammen med vores hus. Efter vi er blevet færdige med byggeriet, kan vi se tilbage på en rigtig god byggeproces, hvor alt har fungeret efter bogen. Ja, faktisk ud over det sædvanlige.

Vi kom med målene og Vedbyg kom med idéerne og den perfekte løsning til vores behov. Vi valgte med lidt hjælp fra en lokal tømrer selv at opføre garagen. Det var lettere end vi troede og de småting vi var i tvivl om, var Vedbyg lynhurtige til at hjælpe os med.

Resultatet er en stor garage med valm og cementtagsten i samme farve som vores hus. Garagen er isoleret i både loft og vægge og har fjernbetjent ledhejseport og klinker på gulvet, så vi kan bruge den til gildesal. Vi har lige været 24 mennesker til gadefest i garagen. Vi er meget glade for vores nye garage, der har højnet både husets værdi og vores livskvalitet.

–  Birte og Henning Søndergaard

Sådan ser er typisk byggeforløb ud hos Vedbyg

Indledende møde

Indledende møde hos dig. Ideer, ønsker og behov drøftes. Vi laver optegnelser over eksisterende miljø, som det nye byggeri skal passe ind i, og drøfter mulighederne. Mødet er naturligvis uforpligtende.

Skitseforslag og tilbud

Du får en fast pris på opgaven.

Anmeldelse til myndigheder

Vi udarbejder tegninger og udfylder anmeldelsespapirer til diverse myndigheder (inkluderet i prisen).

Byggetegninger

Bygetegninger til enten selvbyg eller totalenterprise.

Byggearbejdet udføres

Det færdige byggeri overdrages