Garage, klublokale og værksted

Dobbeltgarage med…

Dobbeltgarage med afvalmet tagkonstruktion, opbygget med halvvalme og listepaptækket. En udfordrende bygning tilpasset eksisterende ældre ejendom. Garagen er enhver mands drøm med plads til tre veteranbiler, klublokale og afslappende hyggehjørne til bilentusiaster. Bygningen er isoleret og beklædt indvendigt, og bruges flittigt året rundt.
Opført i Sydjylland.

Jeg valgte PH Træbyg fordi jeg havde et ønske om et godt sted til mine to sportsvogne. Jeg har en Maserati og en Fiat Dino Spider fra 1969, som jeg er meget glad for og de skal helst stå godt og lunt hele året rundt.

Jeg har fået lavet en dobbelt garage med et tilhørende ekstra rum. Her har jeg planer om i fremtiden at skulle indrette en lille hjemmebar, men det er jeg ikke helt kommet til endnu. Garagen har to fjernbetjente porte, klinkegulv og varmepumpe til opvarmning om vinteren og afkøling om sommeren. Jeg kan faktisk holde 15 grader i garagen året rundt, så det er lige noget, der passer mine to biler.

Jeg er selv udlært tømrer, så jeg havde selvfølgelig nogle idéer om, hvad jeg ville have. Vedbyg leverede materialerne og jeg stod selv for byggeriet. Undervejs ændrede vi lidt på planerne og lavede bl.a. loft til kip over noget af garagen. Jeg er meget tilfreds med det færdige resultat.

Min nabo er blevet meget inspireret og betaget af min garage, så nu er de også igang med at få lavet en garage fra Vedbyg.

–  Flemming Christensen

Sådan ser er typisk byggeforløb ud hos Vedbyg

Indledende møde

Indledende møde hos dig. Ideer, ønsker og behov drøftes. Vi laver optegnelser over eksisterende miljø, som det nye byggeri skal passe ind i, og drøfter mulighederne. Mødet er naturligvis uforpligtende.

Skitseforslag og tilbud

Du får en fast pris på opgaven.

Anmeldelse til myndigheder

Vi udarbejder tegninger og udfylder anmeldelsespapirer til diverse myndigheder (inkluderet i prisen).

Byggetegninger

Bygetegninger til enten selvbyg eller totalenterprise.

Byggearbejdet udføres

Det færdige byggeri overdrages