Garage eller carport…

Behøver ikke bare at være et sted,­ hvor du parkerer bilen eller stiller dine haveredskaber.

Træf det individuelle valg… Du har sikkert heller ikke samme bil eller hus som din nabo

En carport behøver nødvendigvis ikke blot at være fire stolper med et fladt tag. Det siger sig selv, at en standardcarport fra det lokale byggemarked ikke er lavet specielt til dit hus og din bil.

Din carport er en vigtig del af din ejendoms samlede udtryk, og den fortæller som haven, huset og bilen en historie om dens ejer. Du har sikkert ikke samme bil eller hus som din nabo, og derfor skal du træffe det individuelle valg.

Fremfor at tilpasse dit liv efter udbuddet af carporte hos byggemarkedet, bør du se på dine og din families behov, når I skal i gang med at bygge. Måske interesserer du dig for modeltog og har brug for et sted at bygge drømmebanen. Eller for blomsterbinderi og drømmer om et lunt sted at opbevare dine remedier og lave dine kreationer. Måske vil du have et sikkert sted at opbevare din motorcykel, eller måske et sted at kunne sidde med et glas vin på en kølig, men smuk sommer­aften …

Din carport behøver ikke bare at være et sted,­ hvor du parkerer bilen eller stiller dine haveredskaber. Der er så mange muligheder for at lave individuelle, smukke carporte, der tilgodeser netop dit og din families behov. Heldigvis har mange af vores kunder set dette og har fået Vedbyg til at bygge deres drømmecarport eller garage.

Klik her og se et udvalg af vores referencer og bliv inspireret

Få et uforpligtende skitseforslag

Udvalgte referencer

Utraditionel garage

VB015

40,5 m2 afvalmet garagebygning

VB020

Garage, klublokale og værksted

VB007