Bygget med over 25 års erfaring
 Altid skræddersyet dansk kvalitet
 Vi tilbyder totalentreprise
 40 17 74 35

Et anneks til...

Teenagerum, kontor, hobbyrum, gæstehus, atelier eller det du drømmer om.

Igennem vores tætte dialog med kunderne har vi erfaret, at et anneks til boligen eller sommerhuset er en behagelig måde at tilbyde såvel gæster som familiens små og større børn et rart sted at opholde sig og udleve sine interesser.

Annekset kan have mange funktioner for både børn som voksne. Som delvis bolig for teenageren eller som spille- og opholdsrum for legekammerater og gode venner. Her kan der spilles høj musik uden at genere den øvrige del af familien, og spil, legoklodser og racerbaner kan stå fremme til leg igen i morgen.

Et anneks kan også anvendes som kontor for den selvstændig erhvervsdrivende, så job og privatliv adskilles. Som hobbyrum for den kreative, som atelier for kunstmalere og forfattere, eller som „stillerum“ til meditation og fordybelse.

Afhængig af grund og eksisterende bebyggelse byg­ges annekset/gæstehuset/atelieret, så det ud­viser en vis form for samhørighed med den eksisterende bolig – alternativt som en helt anderledes bygning med kontrast til det eksisterende. Det kigger vi på individuelt …

Klik her og se et udvalg af vores referencer og bliv inspireret

få et uforpligtende
Skitseforslag

Tak for din besked

Der opstod en fejl

Husk at udfylde dit navn
Husk at udfylde dit telefonnummer
Husk at udfylde din email

Sådan ser er typisk byggeforløb ud hos vedbyg